Rondleidingen

Vanwege de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk een rondleiding te boeken.

Van James Bond’s Aston Martin DB5 tot aan de eerste Toyota ooit. Tijdens een rondleiding vertellen we je alles over onze collectie. In vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Dat doen we zowel individueel als in een groep. Je kunt bij ons  de volgende vier verschillende type rondleidingen boeken:

De complete tour (tijdsduur minimaal 120 minuten)
Deze rondleiding neemt je mee door de hele collectie.

De geschiedenis van de auto (tijdsduur minimaal 60 minuten)
Deze rondleiding op de tweede verdieping, verteld het verhaal vanaf de eerste auto’s. De belangrijkste ontwikkelingen en mijlpalen uit de autogeschiedenis komen uitgebreid aan bod.

Racing, kunst en design (tijdsduur minimaal 60 minuten)
Deze rondleiding op de eerste verdieping, verteld het verhaal van kunstenaars die geïnspireerd door de automobiel, de meest fraaie en uiteenlopende posters, affiches, schilderijen en sculpturen creëerden. Daarnaast worden tijdens deze rondleiding de fraaiste race- en showcars getoond.

Luxe automobielen en Nederlands erfgoed (tijdsduur minimaal 60 minuten)
Deze rondleiding op de begane grond toont allereerst de zgn. ‘Great Cars’, de auto’s van de rijken der aarde in de jaren ’30 van vorige eeuw. Vervolgens neemt de gids je mee door een uniek stukje Nederlands erfgoed; de grootste collectie Spyker automobielen en de enige overgebleven Eijsink auto ter wereld.

Prijs voor een rondleiding
De complete rondleiding van 120 minuten met gids kost € 130,- (max. 15 personen per gids). De overige rondleidingen kosten € 65,- (max. 15 personen per gids).

Rondleiding aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.