Zakelijke bijeenkomsten; wat mag er wel en wat niet 

Onder voorwaarden mogen er zakelijke bijeenkomsten georganiseerd worden en mag de museumcollectie bezocht worden.

Vanaf vrijdag 13 augustus tot 20 september gelden er aangepaste maatregelen.

Meer informatie

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. De imposante vertrekken met hoge plafonds, de diversiteit van de verschillende ruimtes elk met een andere sfeer maken het de perfecte locatie voor uw evenement.

Meer over het museum

Ruimtes voor ambities van elk formaat

Verras en inspireer uw gasten tijdens uw bijeenkomst in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor een zakelijke evenement.

Bekijk de zalen

Stap met uw evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden.

Bekijk de collectie

Bereikbaarheid & parkeren

Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft voor evenementen een parkeercapaciteit van meer dan 1000 auto’s.

Bereikbaarheid & parkeren

Geselecteerde partners

In het Louwman Museum bent u vrij om partners te kiezen die het beste bij uw evenement passen, maar het is goed om te weten dat het Louwman Museum nauw samenwerkt met een aantal onafhankelijke specialisten. Specialisten op het gebied van catering, AV, entertainment, film, fotografie, inrichting, meubilair, decoratie en hospitality- en hostess-service.

Maak een proefrit

We nodigen u graag uit om zelf een kijkje te komen nemen in ons bijzondere museum. Bel of mail ons voor een afspraak.

Het is tevens mogelijk om een virtuele rondleiding te doen. Onze Event Managers staan klaar om u online rond te leiden door het museum.

Neem contact met ons op